Praktisch

Skipas

Via SkiKompanie kan je op voorhand je skipas* bestellen. Je kan hierbij kiezen uit twee mogelijkheden: zes dagen See of zes dagen Silvretta.

De See-pas beperkt zich tot See. De Silvretta-pas omvat de ganse ‘Silvretta Arena’ (inclusief Ischgl), goed voor 238 pistekilometers.

Welke pas je ook kiest: als je op voorhand bestelt, ligt deze klaar bij aankomst in het hotel.

* Waarborg skipas: € 5
(Wordt ter plaatse terug betaald bij afgifte skipas)

See-pas

(6 dagen See)

Silvretta-pas

(6 dagen 'Silvretta Arena', inclusief Ischgl)

Materiaal

Bij SkiKompanie kan je je materiaal op voorhand reserveren. Je reservatie wordt vooraf doorgegeven aan de NARR Skishop, gelegen vlakbij de skilift en het hotel. Neem je identiteitskaart mee, zeg dat je bij SkiKompanie geboekt hebt, en je krijgt voorrang in de shop.

Je kan hierbij kiezen uit twee mogelijkheden: Silver of Gold.

6 Dagen verhuur:

Ski’s & stokken / snowboard

Skischoenen / boots

*In deze prijs is geen verzekering inclusief. Indien gewenst kan je die ter plaatse afsluiten.

Eigen materiaal kan ter plaatse gewaxt en geslepen worden (vanaf € 21 voor ski’s en € 25 voor snowboards, ter plaatse te betalen). Andere mogelijkheden te bevragen bij Heide Travel.

Volledig pakket

(ski’s, schoenen en stokken):

Skilessen op maat van iedereen

De verschillende niveaugroepen worden ter plaatse onderverdeeld. Lessen worden gegeven door de hoog aangeschreven Oostenrijkse skischool. De kleinsten krijgen een Nederlandstalige monitor toegewezen.

Al onze skilessen gaan door in het skigebied van See van 10h00 tot 12h00 en van 13h00 tot 15h00. Wil je als ouder graag eens een volle dag gaan skiën in Ischgl? Voor een supplement van €15/dag kan je een warme lunch bestellen inclusief drankje en opvang voor de kinderen vanaf 4 jaar die liever in See blijven. Dit kan je de avond voordien doorgeven bij het diner.

Prijs per persoon (6 dagen les): € 198

*Wil je privé-skilessen boeken of neem je liever lessen in Ischgl? Neem contact op met de Oostenrijkse skischool via skisee@skisee.at en vraag naar de heer Dominik Pircher.

Praktisch | Ski Kompanie 01

Hoe een SkiKompanie-dag eruitziet

Ook een programma voor de niet-skiër

Voor mensen die niet graag skiën, maar wel graag meegaan op skivakantie met het gezin, biedt See mogelijkheden tot wandelen. Maar samen met SkiKompanie zijn er ook nog andere dingen te beleven, we lijsten ze graag even op:

Praktisch | Ski Kompanie 02

Hoeveel gaat het kosten?

Prijzen zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid, tot op het moment van boeking.

Wil je deze unieke skivakantie tijdens de paasvakantie niet missen?

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie